Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
TM6 TM5

Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • non-stick spray oil
  • 60 g shallot, halved
  • 1 garlic clove
  • 30 g unsalted butter, divided
  • 200 g vegetable broth
  • 30 g white wine
  • 4 salmon fillet, fresh, skin on or skinless (approx. 6 oz ea.)
  • salt, to season
  • black pepper, ground, to season
  • 2 lemons, thinly sliced in rounds
  • 225 g zucchini
  • 225 g zucchini, yellow
  • 1 tbsp all purpose white flour
  • 15 g lemon juice
  • 2 tbsp caper, pickled, drained
  • dill, fresh, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3913.4 kJ / 935.3 kcal
Białko
94.1 g
Węglowodany
11.1 g
Tłuszcz
57.7 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy