Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion
Składniki
-
non-stick spray oil
-
shallot halved60 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided30 g
-
vegetable broth200 g
-
white wine30 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
lemons thinly sliced in rounds2
-
zucchini225 g
-
zucchini yellow225 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
lemon juice15 g
-
caper, pickled drained2 tbsp
-
dill, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
94.1 g
Kalorie
3913.4 kJ /
935.3 kcal
Tłuszcz
57.7 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50 min
Allergen Free Granola
30 min
Ethiopian Meat Stew (Zighinì)
50 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min