Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion
Składniki
-
non-stick spray oil
-
shallot halved60 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided30 g
-
vegetable broth200 g
-
white wine30 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless (approx. 6 oz ea.)4
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
lemons thinly sliced in rounds2
-
zucchini225 g
-
zucchini yellow225 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
lemon juice15 g
-
caper, pickled drained2 tbsp
-
dill, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
94.1 g
Kalorie
3913.4 kJ /
935.3 kcal
Tłuszcz
57.7 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Matzah
30 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Artichoke Fettuccine Alfredo
Brak ocen