Frittata di linguine

Frittata di linguine

4.0 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    60 g
  • di acqua
    1500 g
  • di sale + q.b.
    5 g
  • di pasta secca tipo linguine spezzate a metà
    250 g
  • di burro
    20 g
  • uova
    3
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di salame napoletano a cubetti
    80 g
  • di provola a cubetti
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 562 kcal / 2353 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 50.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Sód 905.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...