Frittata di linguine
TM6

Frittata di linguine

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 1500 g di acqua
  • 5 g di sale + q.b.
  • 250 g di pasta secca tipo linguine, spezzate a metà
  • 20 g di burro
  • 3 uova
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 80 g di salame napoletano a cubetti
  • 80 g di provola a cubetti
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2353 kJ / 562 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
50.4 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Błonnik
1.8 g
Sód
905.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy