Wersje kompatybilne
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de orejones de albaricoque
- 30 g de pasas sin semillas
- 30 g de higos secos
- 65 g de agua
- 50 g de leche
- 100 - 110 g de yogur griego
- 10 g de aceite de girasol
- 1 cucharadita de miel
- 15 g de levadura prensada fresca
- 150 g de harina de repostería
- 150 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 661 kJ / 158 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 358.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1sa 45 dk
Bollos de pan de batata
3h
Baklava cheesecake
10 Std. 30 Min
Dátiles rellenos de mascarpone
20 min
Pan de croissant
6sa 30 dk
Caracolas con mazapán
1sa 40 dk
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4h
Rosquillas italianas
55min
Bocaditos de limón y almendra
5 Std. 15 Min
Bizcocho de plátano con costra crocante
1sa
Pionono de salmón
1h 50 min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30 min