Wersje kompatybilne
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de orejones de albaricoque
- 30 g de pasas sin semillas
- 30 g de higos secos
- 65 g de agua
- 50 g de leche
- 100 - 110 g de yogur griego
- 10 g de aceite de girasol
- 1 cucharadita de miel
- 15 g de levadura prensada fresca
- 150 g de harina de repostería
- 150 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 661 kJ / 158 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 358.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioche rápido
1h 50min
Roscos de chocolate y almendra
50 min
Galletas saladas de pistacho
30 min
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1 godz. 45 min
Sopa de pavo y repollo
40 min
Trenza de leche
2 godz. 30 min
Bocaditos de limón y almendra
5 godz. 15 min
Cake de yogur y chocolate
1 godz. 30 min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1u. 10min
Bizcocho de plátano con costra crocante
1 godz.
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min
Bizcocho de aceite de oliva
40 min