Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de alcaravea en grano
- 30 g de semillas de hinojo
- 25 g de anís en grano
- 10 g de semillas de cilantro
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1746 kJ / 417 kcal
- Białko
- 22.3 g
- Węglowodany
- 21.1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 42.6 g
- Sód
- 44.1 mg
Alternatywne przepisy
Pan payés con masa madre
16h
Masa madre en polvo
24 godz. 10 min
Helado vegano de espresso y coco con brownies y salsa de chocolate
9h 30 min
Yogur de chocolate con galletas en Varoma
14hod. 15min
Panecillos de beicon con pera y tomillo
15 godz.
Mezcla de especias para panes rústicos
5min
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2h
Desayuno: Panecillo de espelta integral con crema de aguacate y huevo. Zumo de frutas.
2j 30 menit
Panecillos de espelta
16 godz. 30 min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20min
Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)
1hod. 30min
Pan de centeno y manteca
16h