Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crumble
-
100
g de azúcar
lub 100 g de azúcar moreno - 50 g de almendra molida
- 100 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 100 g de mantequilla fría en trozos
Paraguayas
- 1000 g de paraguayas peladas (sin hueso)
- 30 g de zumo de limón
- 50 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Białko
- 3.23 g
- Węglowodany
- 38.06 g
- Tłuszcz
- 14.08 g
- Błonnik
- 3.63 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho húmedo de mandarina y coco
1h 40min
Huevos Quimbo
1 Std. 5 Min
Masa sablé
1 godz. 50 min
Tarta de ciruelas
1 godz.
Bundt cake de especias
2h
Clafouti de cerezas
1h 20min
Tarta de ciruelas
1 Std. 5 Min
Tarta de moras con masa sablé de almendra
2h
Cake de plátano y nueces pacanas
50 min
Pavlova de pera a la naranja
Brak ocen
Crumble de fresas
50 min
Bizcocho de leche condensada
1 godz.