Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Suero de leche (buttermilk)
- 230 g de leche entera
- 10 g de zumo de limón
Bizcocho
- 1 cucharadita de mantequilla
- 200 g de aceite de girasol
- 240 g de azúcar
- 2 huevos (L)
- 80 g de cacao puro en polvo
- 240 g de harina de repostería
- 1 cucharada de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 240 g de café solo frío
Baño de chocolate
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Relleno y montaje
- 300 g de mermelada de fresa
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1185 kJ / 283 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 32.9 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 226.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioche relleno de jamón y queso
45 Min
Vasitos de cheesecakes con crumble de almendras
3h 50min
Polos de cheesecake
8h 30 min
Coulant de chocolate
25 Min
Pan de plátano y chocolate
2 Std.
Trufas de tiramisú
45 Min
Tarta de queso y chocolate al vapor
1h
Brownie con nueces
1hod. 30min
Empanadillas de embutidos
2 Std.
Sabayón de chocolate
4h 15min
Bocaditos de limón y almendra
5h 15min
Crema de pistacho
10 Min