Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Suero de leche (buttermilk)
- 230 g de leche entera
- 10 g de zumo de limón
Bizcocho
- 1 cucharadita de mantequilla
- 200 g de aceite de girasol
- 240 g de azúcar
- 2 huevos (L)
- 80 g de cacao puro en polvo
- 240 g de harina de repostería
- 1 cucharada de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 240 g de café solo frío
Baño de chocolate
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Relleno y montaje
- 300 g de mermelada de fresa
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1185 kJ / 283 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 32.9 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 226.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Layer carrot cake
2h 55min
Rollo suizo relleno de melocotón
1 Std. 30 Min
Brioche rápido
1 Std. 50 Min
Miniconchas de almendra
40min
Coquitos rellenos de chocolate
1 Std. 20 Min
Rollos de brioche salados
1 Std. 20 Min
Bocaditos de limón y almendra
5 Std. 15 Min
Magdalenas de leche condensada
30min
Botecitos de carrot cake
1 Std. 15 Min
Tarta cremosa de melocotón
3h 15min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1 Std.
Brownie con nueces
1 Std. 30 Min