Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caramelo
- 250 g de azúcar
- 30 g de mantequilla
- 180 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharada de vinagre
Brownie
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 90 g de avellanas tostadas
- 100 g de mantequilla en trozos
- 3 huevos
- 130 g de harina de repostería
- 160 g de azúcar moreno
- 5 g de polvo de hornear
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2251 kJ / 537 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 52.8 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.4 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 35.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Postre de bizcocho y crema de queso
30 min
Ombre cake tres chocolates
1h 30min
Bizcocho de turrón con salsa de chocolate blanco y turrón
3h 15min
Cheesecake de mousse de chocolate
1h 30min
Minibicas con dulce de leche
1h 40min
Bizcocho de lima con salsa de fresas
50 min
Tarta de queso y chocolate al vapor
1h
Brownie con pistachos
1h 30min
Cheesecake de vainilla horneado
13h 20min
Bizcocho al caramelo
3h
Bizcocho de nuez con cobertura de queso y chocolate blanco.
3h 10min
Tarta esponjosa de limón
3h