Brownie con caramelo

Brownie con caramelo

4.4 66 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 raciones

Składniki

Caramelo
  • 250 g de azúcar
  • 30 g de mantequilla
  • 180 g de nata (35% de grasa)
  • 1030 g de agua
  • 1 cucharadita de zumo de limón
  • 1 cucharada de vinagre
Brownie
  • 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
  • 90 g de avellanas tostadas
  • 100 g de mantequilla en trozos
  • 3 huevos
  • 130 g de harina de repostería
  • 160 g de azúcar moreno
  • 5 g de polvo de hornear

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 537 kcal / 2251 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 32.7 g
Węglowodany 52.8 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 16.4 g
Sód 35.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...