Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bollos
- 320 g de nata (35% de grasa)
- 10 g de levadura prensada fresca
- 30 g de azúcar
- 30 g de mantequilla en 3-4 trozos
- 500 g de harina de fuerza
- 1 huevo
- 10 g de sal
- 250 g de agua
- 20 g de zumo de limón
Crema de avellanas y chocolate
- 120 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 80 g de avellanas tostadas
- 10 g de cacao puro en polvo
- 110 g de nata (35% de grasa)
- 200 g de leche condensada
- 1 - 2 cucharaditas de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1652.7 kJ / 395 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 42.3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 238 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos tiernos para desayuno
2 godz. 20 min
Brownie con caramelo
1 godz. 20 min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 Std.
Barritas de cereales con salsa de caramelo (sin gluten)
40 min
Desayuno: Porridge de avena. Batido de zanahoria y fruta. Magdalenas de chocolate.
12 Std. 30 Min
Fardelejos (La Rioja)
30 min
Trenza de leche
2h 30min
Glorias
1 godz. 30 min
Fault line cake de melocotón y naranja
6h
Berlinesas rellenas de crema
4h 20min
Galletas de almendra con chocolate negro
1h 40min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 godz. 10 min