Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di aceto di vino
- 15 g di Marsala
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
Uova
- 6 uova, medie (circa 60 g) bianche, fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 726.2 kJ / 173.5 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 85 mg
Alternatywne przepisy
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Patate schiacciate al forno
1 Std.
Asparagi fritti con salsa olandese
1 Std.
Farinata al rosmarino
1 godz. 30 min
Sformato di verdure e formaggio
45min
Tortini pesca e fragola
1 Std.
Lasagne di verza
2 Std. 30 Min
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1 Std.
Medaglioni di broccoli e patate
1 godz. 30 min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 godz. 30 min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min