Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa
- 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di aceto di vino
- 15 g di Marsala
Uova
- 6 uova, medie (circa 60 g) bianche, fredde di frigorifero
- acqua, per riempire fino a 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 726.2 kJ / 173.5 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 85 mg
Alternatywne przepisy
Bortellina
30 Min
Patate speziate
30 Min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2 godz.
Insalata nizzarda
30 Min
Ravioli alla valtellinese
1 godz. 45 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Frittelle di cavolo nero
30 Min
Grissini Rubatà
2h 30 min
Mondeghili
40 Min
Pici all'etrusca
1 godz. 45 min
Polpette alla rucola
40 Min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 Min