Torrette di riso nero
TM6

Torrette di riso nero

4.6 (13 ocen)

Składniki

  • 40 g di mandorle pelate
  • 1350 g di acqua
  • 5 g di sale + q.b.
  • 140 g di riso Venere
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 40 g di pomodori datterino gialli, a metà
  • 6 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
  • 200 g di ricotta fresca, ben scolata
  • 150 g di polpa di avocado a tocchetti
  • 70 g di olive nere denocciolate e tritate
    lub 70 g di olive taggiasche denocciolate e tritate
  • fiori edibili, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1790.3 kJ / 428 kcal
Białko
12.2 g
Węglowodany
31.2 g
Tłuszcz
29.2 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Błonnik
3.5 g
Sód
54.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy