Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Rotolini di pollo e speck sottovuoto con purea di zucca
TM6

Rotolini di pollo e speck sottovuoto con purea di zucca

5.0 (2 oceny)

Składniki

Rotolini di pollo

  • 4 sovracosce di pollo disossate e senza pelle, appiattite con il batticarne (1 cm)
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 60 g di speck a fettine
  • 60 g di formaggio alpino stagionato in 4 bastoncini (1x7-8 cm)
  • 1400 - 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Purea di zucca

  • 500 g di acqua
  • 500 g di polpa di zucca, tagliata a pezzi (2 cm circa)
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 25 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2001.5 kJ / 478.3 kcal
Białko
36.9 g
Węglowodany
4.8 g
Tłuszcz
34.8 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Błonnik
0.3 g
Sód
629.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy