
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de comté coupé en morceaux
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 150 g de lardons fumés
- 10 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
- 3 œufs
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 125 g de lait
- 80 g de beurre mou en morceaux
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 75 g de roquefort en cubes (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 55.1 kcal / 230.5 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Sód
- 81.3 mg