Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 190 g de cassonade
- 180 g de farine de blé
- 100 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 6 pêches, en lamelles
- 1 brin de romarin frais
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2036 kJ / 486 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 73 g
- Tłuszcz
- 17 g
Alternatywne przepisy
Clafoutis abricot-romarin
55 min
Abricots pochés, crumble aux pignons de pin
1h 5min
Tartelette rustique aux pêches
2 godz. 55 min
Crumble de fraise
45 min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1h
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Clafoutis aux prunes
1h 15min
Clafoutis pêche-framboise
50 min
Clafoutis aux pêches et gingembre frais
1 godz. 10 min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Crumble aux prunes
40 min
Crumble pomme-cannelle
45 min