Urządzenia i Akcesoria
Spanakopita
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
-
onions quartered80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
frozen spinach defrosted, squeezed (approx. 600 g)1500 g
-
feta cheese crumbled400 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
filo pastry6 sheets
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
658.1 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
739.2 kJ /
176.7 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min