Urządzenia i Akcesoria
Spanakopita
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
-
onions quartered80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
frozen spinach defrosted, squeezed (approx. 600 g)1500 g
-
feta cheese crumbled400 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
filo pastry6 sheets
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
658.1 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
739.2 kJ /
176.7 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min