Urządzenia i Akcesoria
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered150 g
-
olive oil30 g
-
streaky bacon, cured and smoked thinly sliced100 g
-
fresh oyster mushroom sliced (5 mm)250 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dry white wineChampagne300 g
-
water500 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)300 g
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
480.9 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 min
Grisons Barley Soup
55 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Chicken Afritada
30 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min