Urządzenia i Akcesoria
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
onions quartered150 g
-
olive oil30 g
-
streaky bacon, cured and smoked thinly sliced100 g
-
fresh oyster mushroom sliced (5 mm)250 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dry white wineChampagne300 g
-
water500 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)300 g
-
unsalted butter diced30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
480.9 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
2687.9 kJ /
642.4 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
69.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Power Muesli
25 min
Pease Pudding
13 godz. 10 min
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1 godz.
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 godz. 25 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min