Urządzenia i Akcesoria
Tahini and Beetroot Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
910 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Polenta Cake
1h
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Kale Meat(less) Balls
30min
Edamame and Spinach Dip
5min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Beetroot Houmous
15min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min