Urządzenia i Akcesoria
Tahini and Beetroot Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
910 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Houmous
15 min
Eastern European Brunch
1 godz. 30 min
Basil Pesto
10 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 min
Fennel Apple Salad
20 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Seeded Protein Crackers
30 min
Carrot and Coconut Salad
5 min