Urządzenia i Akcesoria
Tahini and Beetroot Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
910 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Houmous
15 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Butternut Squash Masala Dosa
11 godz. 30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Baba Ganoush
1 godz.