Urządzenia i Akcesoria
Feta, Olive and Herb Muffins
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
12 pieces
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
medium eggs3
-
whole milk100 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
pitted olives 50 g whole, 50 g halved (see tip)100 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped5 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
cream cheese50 g
-
pumpkin seeds for sprinkling2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
413 mg
Białko
8 g
Kalorie
974 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 Min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Pollock Croquettes with Olives
1 Std. 40 Min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 Std. 40 Min
Banana Blondies
40 Min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 Std. 15 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Courgette and Parmesan Muffins
50 Min
Vegetable Cheese Muffins
35 Min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Strawberry, Banana and Chia Seed Breakfast Loaf
1 Std. 35 Min