Urządzenia i Akcesoria
Feta, Olive and Herb Muffins
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
12 pieces
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
medium eggs3
-
whole milk100 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
pitted olives 50 g whole, 50 g halved (see tip)100 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped5 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
cream cheese50 g
-
pumpkin seeds for sprinkling2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
413 mg
Białko
8 g
Kalorie
974 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Courgette Tarts
1h
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min
Orange Biscuits
1h
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Pumpkin Quiche
2h 5min
Raspberry and Pistachio Muffins
55min
Leek Quiche
1h 20min
Vegetable Cheese Muffins
35min
Gozleme
1h 15min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min