
Urządzenia i Akcesoria
Feta, Olive and Herb Muffins
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
12 pieces
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
medium eggs3
-
whole milk100 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
pitted olives 50 g whole, 50 g halved (see tip)100 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped5 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped5 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
cream cheese50 g
-
pumpkin seeds for sprinkling2 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
233 kcal /
974 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
413 mg