Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Focaccia Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling20 g
-
blanched almonds55 g
-
cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
coarse sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
3 g
Kalorie
634 kJ /
24 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten-free Breakfast Quiche
2h 30min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-free focaccia bread
1h
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Gluten free bread rolls
2h 30min