Urządzenia i Akcesoria
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 gramů
Składniki
-
3 stroužku česneku
-
15 gramů čerstvého zázvoru oloupaného, na kolečka (5 mm)
-
150 gramů hrušek na kousky (2 cm)
-
40 gramů jablečného octa
-
130 gramů korejské chilli pasty
-
20 gramů světlé sójové omáčky
-
30 gramů medu
-
2 špetky hrubé mořské soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 gramů
Sód
9921.1 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
2530.3 kJ /
604.8 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
118.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Napa Kimchi
15 godz.
Cheesecake panda
1 godz. 30 min
Zázvorová marináda s chilli a sójovou omáčkou
Brak ocen
Char siu marináda
10 min
Lososová polévka s koprem
35 min
Křupavá sekaná
1 godz.
Pomalu vařené chilli con carne
5 godz. 5 min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1 godz. 15 min
Čokoládový dort s čokoládovým krémem
1 godz.
Bolognese classico
5 godz.
Korejská smažená křidélka
3 godz. 10 min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min