Urządzenia i Akcesoria
Špaldovo-mrkvový chléb
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 plátků
Składniki
-
máslo na vymazání
-
500 gramů pšenice, celá zrna500 gramů pšenice špaldy celá zrna
-
200 gramů dýně, na kousky200 gramů mrkve na kousky
-
1 kostka čerstvého droždí (42 gramů)
-
300 gramů vody vlažné
-
100 gramů bílého jogurtu
-
100 gramů slunečnicových semínek
-
2 čajové lžičky soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 krajíc / plátek
Białko
6 g
Kalorie
488 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Špaldový salát
20 min
Celozrnný chléb
3 godz.
Celozrnné bulky se zeleninovými tyčinkami a dipem
1 godz. 10 min
Celozrnný horský chléb
1 godz. 30 min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 godz. 40 min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1 godz.
Domácí proteinový chlebík
1 godz. 10 min
Celozrnné špaldové housky
35 min
Jogurtové bulky se sezamem
1 godz. 30 min
Lněné bezlepkové pečivo
1 godz.
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min
Křupavý jogurtový chléb
3 godz.