Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů celeru, bulvy, na kousky (5 cm)
- 125 gramů bílého jogurtu
- 10 gramů řepkového oleje
- 25 gramů jablečného octa
-
1 ½
polévkové lžíce hořčice
lub 1 ½ polévkové lžíce dijonské hořčice - 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce pomerančového džusu (opcjonalnie)
- ¾ - 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
- 1 čajová lžička medu
- 1 na špičku nože kmínu, mletého
- 60 gramů rozinek
- 60 gramů vlašských ořechů, loupaných, pokrájených na menší kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 622 kJ / 148 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zelný salát s křenem
10 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min
Coleslaw
10 min
Křenová pomazánka
7min
Cuketovo-mátový salát
10 min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10 min
Jogurtovo-švestková zmrzlina se skořicí
20 min
Řecký zelný salát
2 godz. 15 min
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 Min
Zelný salát s bylinkami
10 min