Wersje kompatybilne
Korejské vepřové kotlety s pikantní rýží a pak choi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marináda
- 4 - 6 jarních cibulek (70–100 g), jen bílá část
- 3 stroužky česneku
- 20 - 30 gramů čerstvého zázvoru, na 2mm plátky
- 120 gramů čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
- 80 gramů sójové omáčky
- 60 gramů sezamového oleje
- 30 gramů korejské chilli pasty
- 30 gramů třtinového cukru
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 4 vepřové kotlety, bez kosti, silné 2 cm (cca 200 g každá)
Pikantní rýže, vepřové kotlety a dušená zelenina
- 1200 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů bílé dlouhozrnné rýže
- 500 gramů pak choi, podélně rozpůlené
- olej, na vymazání
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3153.4 kJ / 753.7 kcal
- Białko
- 50.2 g
- Węglowodany
- 59.5 g
- Tłuszcz
- 34.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 1590.6 mg
Alternatywne przepisy
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 min
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40min
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50 Min
Low carb květákovo-kuřecí kari
45 min
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20min
Koktejl z kokosové vody, manga a zázvoru
5 Min
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1h 40 min.
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30 min
Mexické krůtí chilli
40min
Bramborový chléb (bez lepku)
2h 30min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2 Std.
Toastový chléb (bez lepku)
14h