Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
water1300 g
-
sunflower oil80 g
-
white long grain rice300 g
-
stewing steak diced600 g
-
Thai red curry paste (see tip)100 g
-
tinned coconut milk400 g
-
fresh baby sweetcorn400 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
638.6 mg
Białko
43.5 g
Kalorie
3972.6 kJ /
949.5 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
105.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Grenadine
45 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Snowdrop Cocktail
1 godz. 10 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Lamb Meatballs
45 min
Curry Noodles with Pork
45 min