Glutenvrije gevulde pepers

Glutenvrije gevulde pepers

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 porties

Składniki

  • Edammer kaas in stukken gesneden
    100 g
  • olijfolie
    40 g
  • lente-ui in stukken gesneden
    30 g
  • knoflookteentjes
    2
  • tonijn, uit blik
    150 g
  • spaanse tomatensaus (tomate frito)
    50 g
  • ontpitte olijven
    10 g
  • gemalen cayennepeper
    ½ tl
  • zout
    1 tl
  • gerookte paprikapoeder
    ½ tl
  • piquillo peper
    400 g
  • eieren
    2
  • glutenvrij witte bloem
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porties

Sód 4217.8 mg
Białko 79.4 g
Kalorie 5595.8 kJ / 1337.4 kcal
Tłuszcz 81.8 g
Błonnik 14.7 g
Tłuszcz nasycony 26.7 g
Węglowodany 69.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...