Urządzenia i Akcesoria
Grilled Fish with Mango Sambal
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)2
-
salt2 ½ tsp
-
lime juice only1
-
mangoes unripe, peeled, stone removed, cut in halves250 g
-
shallot30 g
-
garlic clove15 g
-
red curly chillies cut in halves60 g
-
bird's eye chilli (cili padi)20 g
-
tomato cut in quarters1
-
shrimp paste1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
sugar1 tbsp
-
cooking oil plus extra to brush20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1673 mg
Białko
82 g
Kalorie
2851 kJ /
682 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trader's Rice with Tuna Gulai and Acar
1h 40min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Masala Squid
25min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35min
Pad kra pow
45min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min