Urządzenia i Akcesoria
Grilled Fish with Mango Sambal
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)2
-
salt2 ½ tsp
-
lime juice only1
-
mangoes unripe, peeled, stone removed, cut in halves250 g
-
shallot30 g
-
garlic clove15 g
-
red curly chillies cut in halves60 g
-
bird's eye chilli (cili padi)20 g
-
tomato cut in quarters1
-
shrimp paste1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
sugar1 tbsp
-
cooking oil plus extra to brush20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1673 mg
Białko
82 g
Kalorie
2851 kJ /
682 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
White Tom Yum Seafood Noodles
1 godz.
Japanese Ramen
1 godz. 40 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Curry Mee
30 min
Tom Yum Goong
30 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min