Frittelle di cavolo nero
TM6 TM5

Frittelle di cavolo nero

4.0 (8 ocen)

Składniki

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 300 g di cavolo nero, pulito e a pezzi
  • 2 uova
  • 80 g di farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 100 g di acqua fredda
  • olio di arachidi q.b.
  • sale, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
379.8 kJ / 90.8 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
4.6 g
Tłuszcz
6.7 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
0.7 g
Sód
63.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy