Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
TM6 TM5

Muffin ai pomodori secchi ed Emmental

4.4 (29 ocen)

Składniki

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di latte
  • 3 uova
  • 200 g di farina tipo 00
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 2 pizzichi di sale
  • 100 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a pezzetti
  • 150 g di Emmental, a cubetti

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
925.8 kJ / 221.3 kcal
Białko
10.6 g
Węglowodany
17.7 g
Tłuszcz
12.5 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Błonnik
1.4 g
Sód
514.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy