Crocchette di zucca e taleggio
TM6

Crocchette di zucca e taleggio

4.3 (46 ocen)

Składniki

  • 500 g di polpa di zucca Delica, a fette (spessore 1 cm)
  • 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 10 foglie di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
  • 1 uovo
  • 50 di pangrattato + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di Taleggio a cubetti
  • olio per frittura q.b.

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
204.2 kJ / 48.8 kcal
Białko
3.3 g
Węglowodany
3.2 g
Tłuszcz
2.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
0 g
Sód
116.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy