Torta di bietole e pecorino in padella

Torta di bietole e pecorino in padella

4.7 98 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 fette

Składniki

Impasto
  • di farina tipo 0
    250 g
  • di acqua
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di aceto bianco
    10 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Ripieno
  • di pecorino a pezzi
    60 g
  • di cipollotto compresa la parte verde, a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di bietole lessate e strizzate
    350 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 178.3 kcal / 746.2 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 21.8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 391.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...