Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
1 litre
Składniki
-
green cabbage (approx.1 cabbage) cored, cut into wedges that fit through feeder tube600 - 700 g
-
water divided700 g
-
sea salt24 g
-
caraway seeds2 tsp
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid powder30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 litre
Sód
8480.2 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
109 kJ /
26.1 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Peeled Garlic
5 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 godz.
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Bistro Mayonnaise
5 min
Classic zabaglione
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Poached eggs using blade cover
30 min