Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
1 litre
Składniki
-
green cabbage (approx.1 cabbage) cored, cut into wedges that fit through feeder tube600 - 700 g
-
water divided700 g
-
sea salt24 g
-
caraway seeds2 tsp
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid powder30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 litre
Sód
8480.2 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
109 kJ /
26.1 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Brak ocen
Moules Marinière (mussels)
35 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Basic Farro
35 min
Buckwheat Lasagne
1 godz. 40 min
Pesto Pasta Salad
30 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min