Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
apple, green unpeeled, cored and cut into wedges that fit through feeder tube100 g
-
carrot peeled and ends removed150 g
-
red onion (opcjonalnie) halved vertically (approx. ½ onion)120 g
-
cabbage cored, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube200 g
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, freshly ground to taste2 pinches
-
mayonnaise to taste4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
296 mg
Białko
1 g
Kalorie
682 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Tempered Chocolate
40 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Inverted Sugar Syrup
4 godz. 20 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min