Urządzenia i Akcesoria
Zoodles with Broccoli Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the feeder200 g
-
carrots ends trimmed, cut into pieces no longer the pusher200 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1152 kJ /
274.3 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Brak ocen
Yogurt with Spiralized Fruit
Brak ocen
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Kale mash
30 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 godz. 10 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min