Urządzenia i Akcesoria
Zoodles with Broccoli Pesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets60 g
-
blanched almonds30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the feeder200 g
-
carrots ends trimmed, cut into pieces no longer the pusher200 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
130.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1152 kJ /
274.3 kcal
Tłuszcz
25.4 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Zoodles with Broccoli Pesto
30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15 min
Cold Brew Concentrate
12 godz.
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min