Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Broccoli Pesto
- 1 garlic clove
- 60 g broccoli florets
- 30 g blanched almonds
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g grapeseed oil
- 1 ½ tsp cider vinegar
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
Zoodles
- 200 g zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the feeder
- 200 g carrots, ends trimmed, cut into pieces no longer the pusher
- 500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1152 kJ / 274.3 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 25.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 130.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 Std. 10 Min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10 min
French Herb Cream Cheese
48 Std.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Caterpillar chocolate roll
3 godz. 15 min
Leek and potato soup
45 min
Pitta bread
2 godz.
Pasta salad with vegetables
1h
Beetroot hummus
10 min