Urządzenia i Akcesoria
Cranberry and rosemary chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 jars
Składniki
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
2 g
Kalorie
3922 kJ /
936 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
15.1 g
Węglowodany
227 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Homemade Gifts
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Brown sugar spice rub
5 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Everyday gourmet butter
35 min
Rum baba
3 godz.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min
Orange Campari marmalade
1 godz. 35 min
Cheat's sourdough
74 godz.
Cottage cheese
4 godz. 30 min
Barbecue sauce
1 godz. 40 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min