Urządzenia i Akcesoria
Gnocchetti rossi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
1000 g di acqua
-
600 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
-
300 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 uovo (da 60 g circa)
-
100 g di concentrato di pomodoro
-
10 g di sale a piacere
-
olio extravergine di oliva a piacere
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
1402 mg
Białko
21.9 g
Kalorie
2157.3 kJ /
515.6 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
86.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Primi per stupire
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Risotto zafferano e gamberi
30 min
Japanese pancake
30 min
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12 godz.
Crema ai biscotti Lotus®
10 min
BBQ-Rub fruttato
10 min
Curd alle clementine
30 min
Sorbetto alle ciliegie
15 min
Spiedini di tartufini di cioccolato e fragole
3 godz.
Chutney more e cipolle
7 godz.
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 godz. 30 min
Risotto mele, speck e timo
40 min
Risotto zafferano e speck
35 min