Filetto di manzo con peperonata
TM6

Filetto di manzo con peperonata

4.5 (8 ocen)

Składniki

  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi
  • 170 g di cipolle dorate in 8 parti
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 4 filetti di manzo (circa 200 g ciascuno)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1455.5 kJ / 348 kcal
Białko
42.6 g
Węglowodany
7.7 g
Tłuszcz
16.6 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Błonnik
1.4 g
Sód
363.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy