Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de noix de coco râpée, non sucrée
- 225 g de beurre non salé, coupé en morceaux
- 100 g de cassonade
- 2 œufs de gros calibre, blancs et jaunes séparés
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- 285 g de farine tout usage
- ¼ c. à thé de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 634.6 kJ / 151.7 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 9.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 34.9 mg
Alternatywne przepisy
Biscuits chocolatés au beurre
1sa
Sablés à l’ananas
2h
Gâteau Aloha aux carottes
1h 20min
Popsicles tropicaux
4h 5min
Aubergine croustillante avec sauce tomate basilic (Hestan Cue™)
50 dk
Tarte à la crème aux bananes avec croûte en gaufrette (Métrique)
1h 35min
Tarte au sucre
45 dk
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2h 20min
Brioches du Carême
1 Std. 55 Min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 godz. 35 min
Côtes levées aigres-douces (TM5/6 Metric)
30 Min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 Min