Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson au four
- 15 g de levure instantanée sèche
- 400 g de farine tout usage, pour saupoudrer
- 1 c. à thé de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3264.9 kJ / 780.4 kcal
- Białko
- 23.2 g
- Węglowodany
- 162.7 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40min
Jus d'orange frais
5 min
Pain de mie vapeur sans croûte
3h 10min
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35min
Tarte aux pommes
1 godz.
Crème glacée double vanille
12h
Sucre inverti
4 Std. 20 Min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Vinaigrette citronnée
5 min
Jus de pommes
20min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min