Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau, et un peu pour la cuisson au four
- 15 g de levure instantanée sèche
- 400 g de farine tout usage, pour saupoudrer
- 1 c. à thé de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3264.9 kJ / 780.4 kcal
- Białko
- 23.2 g
- Węglowodany
- 162.7 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
Alternatywne przepisy
Sauce à pizza
35min
Tortilla de farine
1h
Compote de pommes
20 min
Tarte aux pommes
1h
Purée de pommes de terre classique
50min
Crème glacée double vanille
12hod.
Mode Cuisson des oeufs
20 min
Antonio Bachour: Crèpes à la crème de mascarpone et petits fruits (métrique)
45min
Tarte au sucre
45min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Jus d'orange frais
5min
Petits gâteaux à la vanille
1h 10min