Urządzenia i Akcesoria
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Grilled Vegetables
-
olive oil15 g
-
sweet corn cobs husks and silks removed3
-
zucchini halved lengthwise, seeds removed (see Tip)2
-
red bell pepper stem and seeds removed, halved1
-
jalapeño peppers stems and seeds removed2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Cilantro Lime Vinaigrette
-
olive oil200 g
-
fresh cilantro leaves and tender stems30 g
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lime juice plus 1 extra lime, cut in wedges, to serve115 g
-
30 g wholegrain mustardDijon mustard30 g
-
agave syrup30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
451 mg
Białko
3 g
Kalorie
1565 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BBQ Time Savers
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Pico De Gallo
15 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Guacamole
5 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Green Bean Gremolata
25 min
Hummus
5 min
Garlic mushrooms
20 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min