Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pancit bihon
25 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 godz.
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Vanilla Ground Coffee Blend
5 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Iced Cardamom Tea
10 min
Bistro Mayonnaise
5 min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2 godz. 30 min
Everything Bagel Dip
10 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min