Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Montreal Steak Seasonning Blend
5 min
Cholent
4 godz. 50 min
Hearty Seafood Chowder
1 godz.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Slow Cooked Potatoes
45 min
Pineapple and Coconut Squares
45 min
Salted Herbs
15 min
Guava Paste Cookies (Metric)
45 min
Beetroot hummus
10 min
Steel Cut Oats
35 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min