Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice Cooker Brown Rice Salad
Keine Bewertungen
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 Std. 45 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Strawberries and Cream Popsicles
8 Std. 15 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 Min
Saskatoon Berry Jam
35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Mini Frittatas
35 Min