Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)75 g
-
spring onions cut in pieces7
-
sunflower oil70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
-
chicken thighs, skin on, bone in corn fed (approx. 160 g each)4
-
white long grain rice300 g
-
fine green beans trimmed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.1 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
3806.3 kJ /
909.7 kcal
Tłuszcz
50.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
72.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Sponge Cake
1 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4 godz. 30 min
Boiled Long Pasta
20 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Steamed Rice
25 min
Boiled Pasta
20 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min