Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)75 g
-
spring onions cut in pieces7
-
sunflower oil70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
-
chicken thighs, skin on, bone in corn fed (approx. 160 g each)4
-
white long grain rice300 g
-
fine green beans trimmed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.1 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
3806.3 kJ /
909.7 kcal
Tłuszcz
50.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
72.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watercress Soup
Brak ocen
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Stir Fried French Beans
15 min
Vegan Rainbow Salad (TM5)
Brak ocen
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.