Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)75 g
-
spring onions cut in pieces7
-
sunflower oil70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
-
chicken thighs, skin on, bone in corn fed (approx. 160 g each)4
-
white long grain rice300 g
-
fine green beans trimmed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.1 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
3806.3 kJ /
909.7 kcal
Tłuszcz
50.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
72.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 godz. 30 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
1 godz. 45 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Egg and Onion
25 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min