Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)75 g
-
spring onions cut in pieces7
-
sunflower oil70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1000 g
-
chicken thighs, skin on, bone in corn fed (approx. 160 g each)4
-
white long grain rice300 g
-
fine green beans trimmed400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.1 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
3806.3 kJ /
909.7 kcal
Tłuszcz
50.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
72.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Boiled Long Pasta
20 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Guinean prawns
25 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min
Pork Adobo
55 min