![Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8f3184080f3c318d4a9e38c310d1eddb/Derivates/5a58125e4a13c8ed949966ec18a2c144fbfb6fa8.jpg)
Wersje kompatybilne
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 7 spring onions, cut in pieces
- 70 g sunflower oil
- 1 tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 4 chicken thighs, skin on, bone in, corn fed (approx. 160 g each)
- 300 g white long grain rice
- 400 g fine green beans, trimmed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3806.3 kJ / 909.7 kcal
- Białko
- 39.8 g
- Węglowodany
- 72.9 g
- Tłuszcz
- 50.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 764.1 mg
Alternatywne przepisy
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Steamed Peppers
25 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Prawn Arrabbiata
30 min
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Egg Fried Rice
35 min