Wersje kompatybilne
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 7 spring onions, cut in pieces
- 70 g sunflower oil
- 1 tsp fine sea salt
- 1000 g water
- 4 chicken thighs, skin on, bone in, corn fed (approx. 160 g each)
- 300 g white long grain rice
- 400 g fine green beans, trimmed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3806.3 kJ / 909.7 kcal
- Białko
- 39.8 g
- Węglowodany
- 72.9 g
- Tłuszcz
- 50.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 764.1 mg
Alternatywne przepisy
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 min
Grated Carrot Salad
10 Min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Mussels with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Brak ocen
Shirley Temple
5 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 Min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10 min