Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Prawns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves20 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined (see tip)300 g
-
dried chillies cut in long strips10
-
Sichuan peppercorns½ tsp
-
red chilli oil10 g
-
soy paste (see tip)10 g
-
rice wine10 g
-
sugar10 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 godz.
Thai Prawn Patties
1 godz. 20 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Steak au Poivre
20 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Peking Chicken
45 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Tom Yum with Prawns
25 min