Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Prawns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves20 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined (see tip)300 g
-
dried chillies cut in long strips10
-
Sichuan peppercorns½ tsp
-
red chilli oil10 g
-
soy paste (see tip)10 g
-
rice wine10 g
-
sugar10 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
908 kJ /
217 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 godz.
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Chicken Stock Paste
45 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Fish Stew
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min