![Stir-fried Vegetable Mixture Stir-fried Vegetable Mixture](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88d7987f-c570-4ec6-8d5b-a775db316559/Derivates/838fe565-ca6a-47f4-9a3c-844f27b89164.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
25
g oil
lub 25 g olive oil - 200 g green and red peppers, cut in strips (5 cm long, 5 mm thick)
- 100 g red onions, halved then sliced (5 mm)
- 150 g carrots, cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 1580.5 kJ / 377.8 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 35.7 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 9.9 g
- Sód
- 115.5 mg
Alternatywne przepisy
Browned Chicken Strips
15 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Browned Pork Cubes
15 min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Sautéed Prawns
15 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Browned Chicken Cubes
15 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min