Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Garlic Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mussels in shell1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil50 g
-
garlic cloves large6
-
Dijon mustard15 g
-
water100 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
white wine30 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
-
crusty bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1699.5 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
1428.6 kJ /
341.5 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ground Bison Meat
35 min
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Sautéed Prawns
15 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.
Bulgur and Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Savoury Bread and Butter Pudding
1 godz. 10 min
Stir-fried Clams
35 min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Steamed Fish
30 min