Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Garlic Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mussels in shell1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil50 g
-
garlic cloves large6
-
Dijon mustard15 g
-
water100 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
white wine30 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
-
crusty bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1699.5 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
1428.6 kJ /
341.5 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 godz. 20 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Steamed Trout
20 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1 godz.
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Orange and Pear Juice with Cinnamon
5 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min