Urządzenia i Akcesoria
Mussels with Garlic Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mussels in shell1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil50 g
-
garlic cloves large6
-
Dijon mustard15 g
-
water100 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
white wine30 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
-
crusty bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1699.5 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
1428.6 kJ /
341.5 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
11.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Brandy Hot Chocolate
15 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Steamed Whole Fish
45 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Kung Pao Prawns
45 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min
Clams marinières
30 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min