Urządzenia i Akcesoria
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
1315 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Thai Prawn Patties
1 godz. 20 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Steamed Fish
30 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min