Urządzenia i Akcesoria
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
1315 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Sautéed Prawns
15 min
Browned Beef Strips
15 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Steamed Fish
30 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Garlic Potatoes with Caraway
1 godz.
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min