Urządzenia i Akcesoria
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
1315 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Prawns
15 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Lamb Stew
50 min
Fish Stew
45 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min