Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
vegetable oil1 tsp
-
spring onions thinly sliced (2 mm)3
-
fresh shiitake mushrooms sliced (2 mm)100 g
-
fresh button mushrooms sliced (2 mm)100 g
-
fresh brown shimeji mushrooms ends trimmed100 g
-
fresh enokitake mushrooms ends trimmed100 g
-
fresh white shimeji mushrooms ends trimmed100 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.4 g
Kalorie
124 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Creamy Mushroom Soup
20 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 Min
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min