Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
vegetable oil1 tsp
-
spring onions thinly sliced (2 mm)3
-
fresh shiitake mushrooms sliced (2 mm)100 g
-
fresh button mushrooms sliced (2 mm)100 g
-
fresh brown shimeji mushrooms ends trimmed100 g
-
fresh enokitake mushrooms ends trimmed100 g
-
fresh white shimeji mushrooms ends trimmed100 g
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.4 g
Kalorie
124 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Lemonade
5 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Stir-fried Clams
35 min
Celery and Cashew Nuts
20 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Steamed Fish
30 min