Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
- 2 garlic cloves
- 1 ½ Tbsp red curry paste
- 20 g vegetable oil
- 3 stalks fresh lemon grass, bruised
-
5
g fresh galangal, peeled, cut in round slices (2 mm)
lub fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) - 3 makrut lime leaves
- 1 tsp caster sugar (opcjonalnie)
- 1 tsp fine sea salt
-
2
heaped Tbsp vegetable stock paste, homemade
lub 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 Tbsp fish sauce
- 1200 g water
- 100 g tinned baby corn
- 200 g large raw prawns, peeled
-
100
g beef fillet steak, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)
lub 100 g chicken breast fillet, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick) - 4 medium eggs, separated
- 30 g lime juice
- 80 g whipping cream
- 1 lime, thinly sliced
- 4 Tbsp fresh coriander, thinly chopped
- 2 fresh chillies, thinly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1206.1 kJ / 288.3 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 1316.8 mg
Alternatywne przepisy
Indonesian green spice paste
Brak ocen
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
Brak ocen
Citrus Water (TM6)
35min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Pain aux Cereales
12h 15min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40min
Watermelon Ice Lollies
12 Std. 10 Min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 Min
Miso carbonara udon
25min
Sticky Gochujang Marinade
10 Min
Thai Sweet Chilli Sauce
15 Min