Urządzenia i Akcesoria
Beef Stew in Bread Bowls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
plain flour50 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
beef meat pieces, sinew free cut in pieces (approx. 5 cm)800 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh basil leaves10 g
-
olive oil20 g
-
bacon lardons200 g
-
onions cut in wedges (see tip)500 g
-
40 g brandywhite rum40 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
spring onions chopped100 g
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, mint and thyme (see tip)25 g
-
red wine100 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1
-
water300 g
-
sourdough bread loaf (approx. 1000 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1704.9 mg
Białko
55.2 g
Kalorie
2965.6 kJ /
708.8 kcal
Tłuszcz
36.2 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
32.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Beef Casserole
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Seafood and Pork Stew
1 godz. 10 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Buttermilk Chicken
1 godz. 10 min