Urządzenia i Akcesoria
Creamy Pea Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Emmental cheese cut in pieces60 g
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
water450 g
-
cream100 g
-
milk100 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
dried pasta (e.g. farfalle)300 g
-
frozen green peas defrosted200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.7 g
Kalorie
2277 kJ /
544 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Risotto for One
35 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Spicy Cornbread Gratin
Brak ocen
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 min
Jacket Potato Mice
1 godz. 20 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min