Urządzenia i Akcesoria
Creamy Pea Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Emmental cheese cut in pieces60 g
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
water450 g
-
cream100 g
-
milk100 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ - 1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
dried pasta (e.g. farfalle)300 g
-
frozen green peas defrosted200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.7 g
Kalorie
2277 kJ /
544 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
64.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Pasta and Chickpea Salad
25 min
Special Un-Fried Rice
45 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Egg Fried Rice
35 min
Tuna Pasta
30 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min