Urządzenia i Akcesoria
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
fine sea salt20 g
-
garlic cloves3
-
frozen mussel meat cooked, defrosted400 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dried penne pasta400 g
-
water700 g
-
ground black pepper2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1501 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
1798.4 kJ /
429.8 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
57.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Lemonade
5 min
Strawberries and Cream
20 min
Citrus Water
35 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.