Urządzenia i Akcesoria
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
fine sea salt20 g
-
garlic cloves3
-
frozen mussel meat cooked, defrosted400 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dried penne pasta400 g
-
water700 g
-
ground black pepper2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1501 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
1798.4 kJ /
429.8 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
57.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moussaka Wraps
50min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Sweet Potato Cheesecake Bars
2h
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Potato Gratin
1h 10min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Pas d’évaluation
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Chicken with Peppers and Rice
1h