
Urządzenia i Akcesoria
Tęczowy deser z galaretek
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
24 porcje
Składniki
-
2050 g wody mineralnej, niegazowanej
-
2 opakowania galaretki agrestowej, w proszku, słodzonej (ok. 75 g każde, patrz wskazówka)
-
olej do natłuszczenia
-
1000 g mleka UHT, w temp. pokojowej (patrz wskazówka)
-
2 opakowania galaretki w proszku, niebieskiej, słodzonej (ok. 75 g każde, patrz wskazówka)
-
700 g wody
-
2 opakowania galaretki truskawkowej, w proszku, słodzonej (ok. 75 g każde, patrz wskazówka)
-
2 opakowania galaretki cytrynowej, w proszku, słodzonej (ok. 75 g każde, patrz wskazówka)
-
2 opakowania galaretki pomarańczowej, w proszku, słodzonej (ok. 75 g każde, patrz wskazówka)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
145.5 kcal /
608.7 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
30.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
171.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEZ PIECZENIA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Czekoladki adwentowe
2 Std. 15 Min
Żelki owocowe
25 Std. 10 Min
Wielkanocne babeczki „owieczki”
1 Std. 45 Min
Laski św. Mikołaja
3 Std. 20 Min
Świąteczne serniczki na patyku
6 Std.
Ciasto "Pszczółka"
1 Std. 45 Min
Dwukolorowe ciasteczka serca
2 Std. 25 Min
Lizaki bezowe choinki
3 Std. 40 Min
Amerykańskie pączki "donuts"
2 Std. 45 Min
Czekoladowa gąsienica
3 Std. 15 Min
Deser plaża
2 Std. 30 Min
Babeczki leśny mech
2 Std. 50 Min